Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Ceresstraat 39 in Asten 5721 ZJ

Ceresstraat 39

5721 ZJ Asten
Vraagprijs € 389.000,- k.k.
0493-840343 / 06-11121298

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1974 Woonoppervlakte 158 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Goed ingedeelde en modern afgewerkte vrijstaand geschakelde woning met uitbouw, woonkeuken, bijkeuken, verrassend ruime kelder met multifunctionele ruimte, oprit, garage en ruime tuin met vrije achterom. 

Gemoderniseerde begane grond met een lichte woonkamer met mooie houten vloer,...
Lees meer

Omschrijving

Goed ingedeelde en modern afgewerkte vrijstaand geschakelde woning met uitbouw, woonkeuken, bijkeuken, verrassend ruime kelder met multifunctionele ruimte, oprit, garage en ruime tuin met vrije achterom. 

Gemoderniseerde begane grond met een lichte woonkamer met mooie houten vloer, strak stucwerk, grote raampartijen, schuifpui naar de tuin en een houtkachel. 
Fijne woonkeuken in de uitbouw aan de achterzijde met een moderne opstelling, grote raampartijen en een schuifpui naar de tuin. 
Bijkeuken met achterdeur, witgoedaansluitingen en toegang tot de garage. 
De keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming. 

De oorspronkelijke woning is volledig onderkelderd. Deze verrassende multifunctionele ruimte beschikt over een goede stahoogte, daglicht en verwarming. Dit is een ideale ruimte bijvoorbeeld voor hobby, werken en/of spelen.

Op de 1e verdieping zijn 3 goede slaapkamers en een complete badkamer met een vaste wastafel, toilet, ligbad en douche. 

Op de 2e verdieping een voorzolder, ruime 4e slaapkamer met een dakkapel, zolderkamertje en berging.

De tuin is goed aangelegd met een terras aan de achtergevel, paadjes, borders met vaste planten, bergruimte en er is een overkapping aan de achtergevel. 

De woning is nagenoeg geheel voorzien van nieuwe raamkozijnen met draai-kiep functie met HR++, HR en dubbele beglazing.


PRAKTISCH OVERZICHT

Perceel: 348 m² 
Woonoppervlakte: 158 m² + kelder 52 m² + garage 16 m² 
Inhoud: 680 m³ (woonhuis 630 m³ en garage 50 m³) 
Bouwjaar: 1974
Woningtype: Vrijstaand geschakelde woning met garage
Aanvaarding: In overleg
Vraagprijs: € 389.000 kosten koper
        

OMSCHRIJVING

Begane grond

Entree    
Nette voortuin, oprit met buitenkraantje toegang naar de garage en naar de voordeur. Aan de andere zijde is een pad met poort voor een vrije achterom naar de tuin. De straat is breed van opzet met daarbij parkeerplaatsen aan beide zijden. Hierdoor is er veel afstand en privacy naar de overburen toe.

Hal    
Ruime hal met fijn daglicht, tegelvloer, meterkast (8 groepen, 3 fase groep, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting), toilet, trapopgang naar de kelder en naar de 1e verdieping en een deur met toegang tot de woonkamer. 

Toilet    
Het toilet is geheel betegeld en uitgerust met een wandcloset met ingebouwd reservoir, een fontein en natuurlijke ventilatie.

Woonkamer    
Woonkamer met een mooie massief eiken houten vloer (2002) in een white wash afwerking. Verder is de woonkamer in voorzien van strak stucwerk wanden en plafonds met inbouwspots. De ruime en lichte woonkamer heeft een zitgedeelte aan de voorzijde met grote raampartijen. Er is een houthaard die warmte kan afgeven aan de woonkamer, badkamer en een slaapkamer. Er zijn drie ramen met elektrisch bedienbare rolluiken aan de zijkant. Aan de achterzijde de eetkamer met schuifpui (met kantelmogelijkheid) naar de tuin en toegang middels een deur met glas naar de woonkeuken.

Woonkeuken    
In 2002 is de woning uitgebouwd waarbij een mooie woonkeuken is gerealiseerd. De grote ramen en schuifpui (met kantelmogelijkheid) bieden een mooi zicht op de tuin en toegang tot het terras. De keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Er is een extra afgedopte aansluiting voor eventueel een extra radiator aanwezig maar dit is voor de huidige bewoners niet nodig gebleken. Strak stucwerk wanden en plafonds met inbouwspots.

Keukenopstelling    
Hoekopstelling met een graniet stenen werkblad. De keuken is uitgerust met een RVS spoelbak, eenhendel mengkraan, lades, boven- en onderkasten, een uittrek hoekkastsysteem, een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Aan de andere zijde twee kasten met een grote koelkast, oven (2018) en bergruimte.  

Portaal/bijkeuken    
Via de keuken is het portaal / de bijkeuken te bereiken met een deur naar de tuin en een deur naar de inpandig bereikbare garage. Het portaal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en aansluitingen voor de witgoedapparatuur. 

Garage    
De garage is uitgerust met een tegelvloer, kanteldeur met een loopdeur met toegang tot de oprit, elektra, verwarming en hier bevindt zich de verdeler voor de vloerverwarming van de keuken en bijkeuken. 

Kelder
Via de trap vanuit de hal op de begane grond komt uit in een ruime hal/entree in de kelder van waaruit een werkruimte of grote magazijnruimte en een multifunctionele ruimte bereikbaar is. 
Deze multifunctionele ruimte is ideaal te gebruiken als hobbyruimte of kantoorruimte voor het uitoefenen van een aan huis verbonden beroep. Ook zeer geschikt als speelkamer voor de kinderen of werkkamer. De ruimte is te verwarmen middels een radiator. De kelderkoekoeken zorgen voor daglicht en natuurlijke ventilatie, deze zijn met houten kozijnen en enkele beglazing. Er is een aansluiting voor krachtstroom aanwezig achter de schuifdeuren. De gehele kelder heeft een tegelvloer.

Eerste verdieping

Overloop     
De overloop met laminaatvloer biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping. 

Drie slaapkamers    
Alle drie de slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. In 2003 zijn de draaiende delen van de raamkozijnen vervangen door draai-kiepramen met HR beglazing. 

Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen, 4,49 bij 3,75 meter groot en uitgerust met een vaste wastafel. 
Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen, 3,42 bij 3,75 meter groot en er is een nis met vaste kastjes en verlichting. 
Slaapkamer 3 ligt aan de achterzijde en is 3,57 bij 2,52 meter groot. 

Badkamer    
De badkamer is geheel betegeld en compleet uitgerust met  een  ligbad met badkraan en badgarnituur, een douche met betegelde douchebak, thermostaatkraan en douchegarnituur, een wandcloset met ingebouwd reservoir en een vaste wastafel met meubel, spiegel en verlichting. Het bad en de douche zijn voorzien van een centrale thermostaatknop. Er is een raam aan de voorzijde, het draaiende deel is eveneens in 2003 vervangen door een draai-kiep kozijn met HR beglazing.  

Tweede verdieping

Voorzolder    
Via de vaste trap is de voorzolder te bereiken. Voorzolder met tapijttegels.  
Er is een zolderkamertje aan de achterzijde onder de schuine kant met een dakraam. Tevens is er bergruimte aan de voorzijde onder de schuine kant, hier bevindt zich de opstelling voor de C.V. ketel (Itho HR, 2010).

Slaapkamer 4     
Ruime 4e slaapkamer met tapijtegels. Er is bergruimte aan beide zijden onder de schuine kanten, deze is extra ruim aan de voorzijde. Er is een raam in de zijgevel met een draai-kiep raam (2002), en een grote dakkapel met twee draai-kiepramen (2002). 

Tuin

Nette aangelegde tuin met een terras aan de achtergevel, paadjes met bestrating, borders met vaste planten. 
Er is een fraaie overkapping aan de achtergevel, een fijne plek om te zitten. De overkapping is voorzien van inbouwspots. Verder is de tuin uitgerust met buitenverlichting en een buitenkraantje. 

Berging    
Een houten berging biedt extra bergruimte. Deze is circa 1,90 bij 2,50 meter groot, voorzien van een schuifdeur en elektra.

Ligging    
De tuin is op het westen gelegen. Door de gunstige situering geniet de tuin van veel zon.

Erfafscheiding    
Er is een gemetselde afscheiding op de grens met de zijburen en er is een houten schutting aan de achterzijde. Er is extra hout aanwezig bij de achterburen om een paar staanders eventueel te vervangen, deels is dit al gedaan.

Vrije achterom    
Aan de zijkant van de tuin is een vrije achterom met een houten poort naar het pad aan de zijkant.

Woonomgeving

Woonstraat    
Deze vrijstaande woning ligt aan een breed opgezette woonstraat in de Sterrenwijk. Aan beide zijden van de straat is een parkeerstrook. Het naastgelegen gebouw staat leeg met hier ook extra parkeerplaatsen voor de deur.

Ligging    
Op korte afstand van diverse scholen, sportvoorzieningen en het centrum.


BIJZONDERHEDEN

 +    Vrijstaand geschakelde woning met garage, een oprit en een vrije achterom aan de zijkant.
 +    De woning goed ingedeeld en in 2002 uitgebouwd met hier een fijne woonkeuken.
 +    De woonkeuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.
 +    In 2002 is de begane grond gemoderniseerd nieuwe vloeren, stucwerk en toilet.
 +    In 2002 zijn de draaiende delen van de ramen op de 1e en 2e verdieping vervangen door houten draai-kiepramen met HR beglazing.
 +    De schuifpui in de woonkamer en keuken en de ramen in de keuken zijn voorzien van warmte werend HR ++ beglazing.
 +    De woning is geheel voorzien van HR/dubbele beglazing met uitzondering van de hal en de kelder.
 +    In een klein raam aan de zijkant is condensvorming in de dubbele beglazing. De andere ramen zijn vervangen.
 +    De drie ramen in de zijgevel van de woonkamer zijn uitgerust met elektrisch bedienbare rolluiken.
 +    De plat dak bedekking van de overkapping, keuken en bijkeuken is in 2017 vernieuwd.
 +    Het dakraam op de 2e verdieping is in circa 2014 vernieuwd.
 +    De uitbouw van 2002 is geheel geïsoleerd met vloer-, dak- en spouwisolatie.
 +    De oorspronkelijke woning is geheel onderkelderd en de gevels van de woning zijn waarschijnlijk voor 1988 nageïsoleerd.
 +    Er zijn 4 goede slaapkamers.
 +    De badkamer is compleet ingericht, goed ingedeeld en voorzien van een raam.
 +    Er is een houthaard die warmte kan afgeven aan de woonkamer, badkamer en een slaapkamer. De luchttoevoer komt van buiten. Indien gewenst is er wellicht via de kelder en meterkast een gashaard van te maken.
 +    Woonkamer met een mooie houten vloer, strak stucwerk wanden en plafonds.
 +    Schuifpui naar de tuin in zowel de woonkamer als in de woonkeuken.
 +    De keukenfronten van de dubbele kastenwand zijn vernieuwd en de oven is in 2018 vervangen.
 +    Praktische bijkeuken met toegang tot de tuin en de inpandig bereikbare garage.
 +    Verdiepingsvloeren met holle bouwstenen.
 +    Verrassend ruimte kelder met multifunctionele ruimte met een stahoogte van circa 2,20 meter.
 +    Er is een krachtstroom aansluiting in de kelder.
 +    De garage is inpandig bereikbaar, voorzien van verwarming en elektra.
 +    In de jaren ’90 is er een drainage systeem in de tuin aangebracht zodat de waterafvoer op de riolering zit, daarna geen overlast van water gehad.
 +    Ruime tuin met een vrije achterom aan de zijkant.
 +    Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.


UW BETER-WONEN-WONING?

Vraag de brochure aan of download deze direct, dit kan rechts bij de contactgegevens. 
Indien u interesse heeft in deze woning kunnen we altijd een bezichtiging inplannen om te kijken of dit uw ideale woning is. 
Een woning kopen is een emotionele beslissing die u niet zomaar neemt. U kunt ons daarom altijd bellen of mailen als u vragen heeft. Ook wanneer u niet zeker weet bij wie u terecht kunt met uw vraag. Het belangrijkste is dat u niet met vragen blijft zitten.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 389.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Bouwjaar 1974 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 348 m² Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Overige inpandige ruimte 68 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 680 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel C.V.-Ketel Itho HR (Gas Combiketel uit 2010, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 160 m² (13.0 m bij 13.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, inpandig en garage met carport, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Parkeeroppervlakte 15 m² (550 bij 290) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Asten Sectie C Perceelnummer 4201 Oppervlakte 348 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.