Mijn favorieten

Verkopen

Het verkopen van een huis is meer dan het plaatsen van een bord in de tuin. Het is niet gemakkelijk om je huis snel en goed te verkopen. Hoe langer de verkoop van een huis duurt, hoe meer de stress toeneemt. Is het huis dat we willen kopen nog wel beschikbaar? Kunnen we de kosten van twee huizen wel financieren? Kan onze woonwens nog wel doorgaan? Hebben we wel de goede keuze gemaakt? Hoe lang gaat dit duren?

Als geen ander herkennen we de vragen waar kopers en verkopers mee zitten. Het is begrijpelijk dat een grote beslissing als het kopen van een huis spanning met zich meebrengt. Als makelaar hebben we daarom naast de zakelijke kant ook een belangrijke rol om klanten door deze persoonlijke verandering heen te helpen.

Het eigen ondernemerschap is een bewuste keuze omdat wij vinden dat het tijd is voor een nieuwe stijl. Wij geloven namelijk dat de toegevoegde waarde van de makelaar is om de kijker te helpen. Dat betekent dat we eerst goed luisteren, vragen stellen en helpen dingen te laten zien die men niet ziet of niet weet. Alles om de kijker zo goed als mogelijk te helpen. Het verkopen van een huis doen we daarom als verkoper, makelaar en fotograaf samen, als een goed werkend fijn team.

De mooiste beloning is de waardering van klanten. Met een gemiddelde klantwaardering van 9,4 erkennen klanten op Funda dat zij daadwerkelijk zijn geholpen met het realiseren van hun woonwens. De waardering gaat zowel over de zakelijke als de persoonlijke aspecten die bij de verkoop van een huis komen kijken. Voor de kopers en verkopers van huizen is het belangrijk dat zij goede begeleiding krijgen zo’n belangrijk traject.

Speelt er voor u een woonwens? 
Schroom niet om ons te bellen of te mailen. We komen graag vrijblijvend bij u langs.

U kunt uw gegevens ook achter laten middels het contactformulier.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring