Mijn favorieten

over Helma & Wendy

Je huis hoort een gelukkige en fijne basis te zijn om tot rust te komen, te genieten en mooie momenten te maken. Een huis om heerlijk te wonen.

Zijn je woonwensen veranderd? Is de lage hypotheekrente mogelijk interessant? Speel je al langer met de wens om misschien te verhuizen? Of past de huidige woning niet meer goed? Is deze te groot? Of juist te klein? Dan is het tijd voor Beter Wonen!

Het is begrijpelijk dat een grote beslissing als het kopen en verkopen van een huis spanning met zich meebrengt. Als makelaar hebben we daarom een belangrijke rol om je zorgeloos door deze persoonlijke verandering heen te helpen. 

Dankzij onze jarenlange ervaring, aandacht voor jou en jouw woning, persoonlijk contact en een professionele dienstverlening richten wij ons op een goede en zorgeloze verkoop.

Ons werkgebied is gemeente Asten en gemeente Someren, wij geloven in lokaal de toegevoegde waarde. Hier kennen we de mensen en de markt.

In 2014 is Helma gestart met een eigen makelaarskantoor. Dat was in een tijd dat de woningmarkt op slot zat. Het zelfstandig ondernemerschap is een bewuste keuze omdat het tijd was voor een nieuwe aanpak in de makelaardij. Helma is volledig gecertificeerd als Register Makelaar en Taxateur Wonen (RMT) en aangesloten bij de grootste branchevereniging, de Nederlandse Vereniging van de Makelaars (NVM). In het kort over Helma: 37 jaar, geboren en getogen in Asten. Ze is vaak vrolijk, werkt graag en is graag onder de mensen.

Wendy van der Weerden is in 2016 als collega erbij gekomen. Wendy is erg spontaan, enthousiast en heeft de juiste inzet, ervaring en kennis. Ze heeft, net als Helma, de volledige HBO makelaardij Vastgoed & Makelaardij afgerond. Ze is kandidaat makelaar, kan en mag alle werkzaamheden als verkopend en aankopend makelaar uitvoeren. Wendy is 33 jaar en woont in Someren.

Wil je je woning verkopen? Zoek je een andere woning? Of heb je gewoon een vraag?
Schroom niet om ons te bellen, te mailen of te appen. We helpen je graag verder!

Beter Wonen makelaardij
Helma de Corte en Wendy van der Weerden

Ommelseweg 55, ruimte 12, Asten

0493-840343
info@beterwonenmakelaardij.nl

Helma & Wendy

Helma de Corte
NVM Register Makelaar en Taxateur Wonen
06-11121298
helma@beterwonenmakelaardij.nl

Wendy van der Weerden
NVM Kandidaat Makelaar Wonen 
06-22869750
wendy@beterwonenmakelaardij.nl

BETER WONEN MAKELAARDIJ

 
ADRESGEGEVENS
Ommelseweg 55, ruimte 12
5721 WT Asten
info@beterwonenmakelaardij.nl
Tel: 0493-840343
Helma: 06-11121298
Wendy: 06-22869750
KvK nummer: 59396997