Mijn favorieten

over Helma & Wendy

Goed wonen is zeer belangrijk. Je huis hoort een gelukkige basis te zijn voor je jezelf en voor het gezin. Zijn uw woonwensen veranderd? Is de lage hypotheekrente mogelijk interessant? Speelt u al langer met de wens om misschien te verhuizen? Of past uw huidige woning niet meer? Dan is het tijd voor Beter Wonen.

Een grote beslissing zoals het verkopen of kopen van een huis kan uiteraard spannend zijn. Dat begrijpen wij volledig. Als makelaar hebben we daarom naast de zakelijke kant ook een belangrijke rol om u persoonlijk door deze verandering heen te helpen.

In 2014 is Helma gestart met een eigen makelaarskantoor. Dat was in een tijd dat de woningmarkt op slot zat. Het zelfstandig ondernemerschap is een bewuste keuze omdat het tijd was voor een nieuwe aanpak in de makelaardij. Helma is volledig gecertificeerd als Register Makelaar en Taxateur Wonen (RMT) en aangesloten bij de grootste branchevereniging, de Nederlandse Vereniging van de Makelaars (NVM). In het kort over Helma: 36 jaar, geboren en getogen in Asten, woont hier samen met haar vriend Marc, zoontje Jop, dochtertje Reina en de 2 hondjes Viggo en Bella. Ze is vaak vrolijk, werkt graag en is graag onder de mensen.

Wendy van de Weerden is in 2016 als collega erbij gekomen. Wendy is erg spontaan, enthousiast en heeft de juiste inzet, ervaring en kennis. Ze heeft, net als Helma, de volledige HBO makelaardij Vastgoed & Makelaardij afgerond. Ze is kandidaat makelaar, kan en mag alle werkzaamheden als verkopend en aankopend makelaar uitvoeren. Wendy is 32 jaar en ze woont in Someren, samen met haar vriend Geert, dochtertje Emma en zoontje Jesper. 

Wilt u uw woning verkopen? Zoekt u een andere woning? Of heeft u gewoon een vraag?
Schroom niet om ons te bellen of te mailen, we helpen u graag!Helma & Wendy

Helma de Corte
NVM Register Makelaar en Taxateur Wonen
06-11121298
helma@beterwonenmakelaardij.nl

Wendy van der Weerden
NVM Kandidaat Makelaar Wonen 
06-22869750
wendy@beterwonenmakelaardij.nl

BETER WONEN MAKELAARDIJ

 
ADRESGEGEVENS
Ommelseweg 55, ruimte 12
5721 WT Asten
info@beterwonenmakelaardij.nl
Tel: 0493-840343
Helma: 06-11121298
Wendy: 06-22869750
KvK nummer: 59396997