Mijn favorieten

Taxeren


Waarom een deskundige taxatie door een NVM-makelaar/taxateur

Een taxatie laat je om verschillende redenen maken.
Voor de bank bijvoorbeeld, als je een hypotheek wilt afsluiten. Of om bezwaar te maken tegen de WOZ waarde van de woning. Een taxatie kan ook nodig zijn om de zaken goed te regelen bij een echtscheiding of bij een erfenis. Het is dan belangrijk dat er een goed rapport wordt opgesteld door een professional.

Ik kan een deskundige beoordeling geven en indien gewenst snel met resultaat komen. Mijn lokale kennis en ervaring zet ik hierbij in, de locatie is immers van grote invloed op de prijs. Bovendien ben ik aangesloten bij de NVM, stichting VastgoedCert en het NWWI, waardoor de taxaties bij alle financiële instanties wordt geaccepteerd.


NWWI-taxatie

Voor de financiering van een hypotheek met NHG (en steeds vaker ook voor niet NHG-hypotheken) vereist de bank dat er een NWWI-taxatie wordt uitgebracht. Een NWWI-taxatie is een taxatie die door het Nederlands Woning Waarde Instituut wordt gevalideerd. Zij zien erop toe dat de taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, woningcorporaties, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare en zo objectief mogelijke woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring